Notice: Undefined offset: 8192 in /usr/home/haxhiu/www/Galeria/include/debugger.inc.php on line 112

Notice: Undefined offset: 8192 in /usr/home/haxhiu/www/Galeria/include/debugger.inc.php on line 112
Haxhiu Photo Gallery - بيشترين بازديد

Haxhiu Photo Gallery


صفحه اصلی :: ورود
ليست آلبوم :: آخرين ارسال :: آخرين نظرات :: بيشترين بازديد :: بالاترين امتياز :: مورد علاقه های شما :: جستجو

بيشترين بازديد
12-Para_veprës-_Me_shpatë_në_dorë-F_Haxhiu_me_shokët.jpg
2561 مشاهده
75-Natyrë_e_qetë(Vazo_me_limona)47x44_2_vaj_1993.JPG
1787 مشاهده
98-Pejzash_fshati_lopët_dhe_malsorja_69x79cm_vaj_2000.jpg
1620 مشاهده
87-Natyrë_e_qetë_vazo_me_lule_60x50_1997.jpg
1531 مشاهده
10-Sulm_rufe_i_Skënderbeut__Beteja_e_Albulenës_55x160cm_vaj_1999.jpg
1524 مشاهده
97-Vazo_me_lule_60x49_5cm_vaj_2000.jpg
1465 مشاهده
96-Natyre_qete_39x47_-2000.jpg
1463 مشاهده
12-Bocet-_Skenderbeu_me_trimat_49x58cm_vaj_1980.jpg
1423 مشاهده
76-Pejzash_Dimri_50x70cm_vaj_1993.jpg
1418 مشاهده
13-Pejzash_Mborje-Drenov_kroki_20x30_cm_vaj1965.jpg
1416 مشاهده
92-Pejzazh_dimri_(bocet)40x55_5cm_vaj_1998.jpg
1379 مشاهده
17-Fatmir_Haxhiu_,__para_varjantit_-Sulm_rrufe_i_Skënderbeut-Bilbao.jpg
1327 مشاهده
469 فايل در 40 صفحه 1