Notice: Undefined offset: 8192 in /usr/home/haxhiu/www/Galeria/include/debugger.inc.php on line 112

Notice: Undefined offset: 8192 in /usr/home/haxhiu/www/Galeria/include/debugger.inc.php on line 112
Haxhiu Photo Gallery - Pritja

Haxhiu Photo Gallery


Faqja kryesore :: Identifikohu
Lista e albumeve :: Ngarkimet më të fundit :: Komentet më të fundit :: Më të shikuarat :: Më të vlerësuarat :: Favoritet e mia :: Kërko

Kategori Albume Fotografi
HaxhiuHaxhiu
7 469
Kompozime lirike


Pejsazh%20nga%20Sharri-Nevruz_Musa.jpg

94 fotografi, e fundit shtuar më 27 Qershor 2009

Afresku pér faqen


Studim__Prova_për_pregatitjen_e_afreskut_të_Muzeut__50x60_cm_-1981-87.jpg

118 fotografi, e fundit shtuar më 27 Qershor 2009

Kompozimet e luftrave


31_Akuarel_Trimat_e_Çerçizit.jpg

41 fotografi, e fundit shtuar më 27 Qershor 2009

Kompozimet e Skénderbeut


14-Vizatim-skicide_-_Beteja_Albulenéns.jpg

25 fotografi, e fundit shtuar më 27 Qershor 2009

Me shpaté né doré


Bocet_-Me_shpatë_në_dorë_-_studim_16x14cm.JPG

34 fotografi, e fundit shtuar më 27 Qershor 2009

Pejsazhe


98-Pejzash_fshati_lopët_dhe_malsorja_69x79cm_vaj_2000.jpg

100 fotografi, e fundit shtuar më 27 Qershor 2009

Portret


56-Kajo_Karafili_38.jpg

57 fotografi, e fundit shtuar më 27 Qershor 2009

 

7 albume në 1 faqe

469 fotografi në 7 albume dhe 1 kategori me 0 komente të shikuara 172480 herë

Fotografi të rastësishme
12-Para_veprës-_Me_shpatë_në_dorë-F_Haxhiu_me_shokët.jpg
2558 shikime
28-_Profil_mamai_Leti_cm_vaj_1985.jpg
189 shikime
6-Pejzazh_Mborje_Drenov_30_4x40_4cm_vaj_1962.jpg
586 shikime
Studim_luftëtari_afresku_-9-5-1980-20.jpg
114 shikime
34-Nënat_malësore_29x37cm_vaj1999.jpg
177 shikime
18-Pejzah_Peshqit-studim-_49_7x69_8cm_vaj_1993.jpg
Pejzah_Peshqit-studim-_49_7x69_8cm_vaj_1993191 shikime
Studim_portret_luftëtari_i_Skënderbeut-8-11-1978-4.jpg
122 shikime
64-Pejzah_uji_i_ftohtë_50x60_8cm_vaj_1986.jpg
621 shikime

Futjet më të fundit
14-Vizatim-skicide_-_Beteja_Albulenéns.jpg
975 shikime27 Qershor 2009
15-Varjant_Beteja_Albulenés_143x36_5_cm.jpg
942 shikime27 Qershor 2009
16-Varjant_Beteja_Albulenés_144x40_5.jpg
898 shikime27 Qershor 2009
17-Fatmir_Haxhiu_,__para_varjantit_-Sulm_rrufe_i_Skënderbeut-Bilbao.jpg
1323 shikime27 Qershor 2009
18-Bocet_-Beteja_e_kosovës_1389_karbon-2000.jpg
1006 shikime27 Qershor 2009
9-Bocet_Skend_para_betejës_91x94cm_vaj_1997.jpg
916 shikime27 Qershor 2009
10-Sulm_rufe_i_Skënderbeut__Beteja_e_Albulenës_55x160cm_vaj_1999.jpg
1522 shikime27 Qershor 2009
11-Skënderbeu_me_trimat_para_betejés__vaj.jpg
1310 shikime27 Qershor 2009